ROUW- EN VERLIESBEGELEIDING

Schuilen bij zin & ziel: verder leven met gemis
Tijdens ons leven kunnen we geconfronteerd worden met pijnlijke verlieservaringen.

Verlies maakt ons duidelijk dat we kwetsbaar in het leven staan, eindig zijn en niet alles onder controle hebben. Tegelijkertijd geloof ik dat ieder mens in zichzelf de veerkracht heeft, om op een unieke manier antwoord te geven op het verlies en hierin een weg kan vinden. Dit antwoord noemen we “rouw”.

Zonder einde
Een rouwproces is voor iedereen anders en kent geen einde.

Behalve verlies van een geliefde, zijn er ook andere verliezen waarmee we kunnen worden geconfronteerd: verlies van gezondheid, verlies van een baan, een liefdesrelatie of verlies van een vriendschap.

Alles mag er zijn
Na een verlies kan er enorm veel op je af komen en diep van binnen kan het stormen. Dan kan het waardevol zijn, als er iemand is die naar je luistert, naast je staat en de ruimte geeft om jouw rouw te uiten.

Ik bied een veilige plek, waar aandacht is voor jouw verhaal, beleving en vragen.
Alles mag er zijn.

‘Zoals de dag uit de nacht,
treedt het leven uit de dood
er is liefde 
die niet sterft’
-Toon Hermans

contact: arine@zinenziel.nl

‘Arine heeft mij, vanuit wezenlijke verbinding, gecoacht op mijn verlies- en rouwvraagstuk. Ik ben mijn pijn en verdriet onder ogen gekomen. Maar ik werd ook  – tot mijn verrassing – aangezet om naar de waarde van mijn verlies te kijken. Zo is dit verlies niet alleen pijnlijk en verdrietig, maar kan ik er nu ook betekenisvol mee vooruit kijken. Coaching door Arine was voor mij opluchtend en heel waardevol.
Een fantastische, warme coach, die recht weet te raken!’
-JB

 

 

 

 

Beoordeling ROUW- EN VERLIESBEGELEIDING.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *