LOOPBAAN- EN LEVENSVRAGEN

Met zin & ziel op de werkvloer

 ‘If it doesn’t light you up, you’re not the right person for the job’
-Danielle LaPorte.

Heb jij regelmatig de volgende frustrerende gedachten?
‘Is dit het nou’?
‘Ik doe de verkeerde dingen’
‘Ik ben mijn passie kwijt’
‘Ik weet niet wat ik wil’ …

Dan is het nu tijd voor verandering!  

Als dat wat je doet, niet in overeenstemming is met wie je ten diepste bent, dan kost dat enorm veel energie en kun je vroeg of laat in een (identiteits) crisis of burn-out terecht komen. Wat geeft jou energie? Waar droom jij van? Waar verlang jij naar?
Mag het roer om
, maar je weet niet precies wat of hoe?

Zet dan de eerste stap, gun jezelf een aantal gesprekken en zorg ervoor dat je (weer) met zin & ziel werkt en leeft. En die baan of studie vindt die helemaal bij jou past!

Hoe ziet een loopbaantraject eruit?
Ontwikkelingsgerichte loopbaantrajecten zijn van binnen naar buiten ingericht. Dat betekent dat we niet gelijk gaan kijken naar een passende baan of studie, maar dat jij allereerst gaat ontdekken wie je bent, wat jouw verlangen is en wat je kan. En wat jou eventueel nog belemmert om helemaal tevoorschijn te komen en jouw verlangen te leven. Zodra je hier bewustzijn op hebt, kan er een beweging naar buiten plaatsvinden. Dan kun je de baan van jouw dromen gaan vinden. Op een creatieve wijze, met mooie opdrachten gaan we deze prachtige weg bewandelen. 

Een onderneming met zin en bezieling
Stel je eens voor dat er in jouw bedrijf of organisatie alleen maar mensen werken met zin en vanuit bezieling. Hoe zou dat eruit zien?

Voor jouw werknemer is dit essentieel om tot zijn of haar volle recht te komen. En hiermee ook de gehele organisatie!
Wat motiveert jouw werknemer?
Wat is zijn of haar natuurlijke kracht en welke vaardigheden kan jouw werknemer verder ontwikkelen?
Wat staat jouw werknemer in de weg om zichzelf stevig te laten zien? 

Geef jouw werknemers (en jezelf) de kans tot verdere ontwikkeling. Ik vermoed dat er minder werkverzuim zal zijn en een bloeiende organisatie het resultaat is. 

Contact: arine@zinenziel.nl

‘Bedankt Arine voor dit zó waardevolle coachtraject. Jij ziet mensen. Jij ziet mij. Alles mag er zijn. Niets is te gek. Ik heb mij heel veilig gevoeld. En in je liefde en warmte kon je ook prikken. Ik vind het echt heel bijzonder wat er in een korte tijd gebeurd is. Zoveel transformatie en heling. Dit traject was een thuiskomen. Een thuiskomen bij mezelf.’
-Monique (37 jaar)

 

 

 

Beoordeling LOOPBAAN- EN LEVENSVRAGEN.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *