OVER MIJ

‘Er is voor alles in het leven een geschikte tijd’
– Prediker 3:1

Arine
Even voorstellen. Ik ben Arine van Rijn (1972). Levensgenieter en gericht op ontwikkeling, authenticiteit en verbinding.

Ik ben getrouwd met Wilfred en samen hebben we drie prachtige kinderen en een lieve schoonzoon.

Nadat ik bijna 20 jaar met liefde en toewijding in de gezondheidszorg had gewerkt, kwam steeds vaker de vraag in me op: “is dit het nou?” Er knaagde iets diep van binnen. Ik was altijd druk, veel op anderen gericht en ik wilde graag voldoen aan verwachtingen. Ik leidde gespreksgroepen in de kerk, speelde piano in een bandje en studeerde de Franse taal in de avonduren. Ik hielp op school bij de kinderen, investeerde veel in vriendschappen en mijn huis moest schoon en gezellig zijn. Ik voelde me verdeeld, ik vervulde verschillende rollen en moest van mezelf veel ballen hoog houden. Er brandde een verlangen, diep van binnen, om alles te doen vanuit een innerlijke rust en vrijheid. Als mens uit één geheel. 

Keerpunt
Ik ben in gesprek gegaan met een coach en leerde mezelf steeds beter kennen. Ik ontdekte waar mijn verlangen over ging: authentiek leven wie ik ten diepste ben. Ik ontdekte ook wat mij hierin nog belemmerde en ben hiermee aan de slag gegaan. Hieruit volgde wat ik wilde gaan doen: coachen! Gedurende de opleiding die ik ging volgen heb ik gewerkt aan mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het bleef niet bij één leergang. Ik ontdekte de rijkdom van het uitdagen en ondersteunen van anderen (en mezelf:-) en heb inmiddels meerdere opleidingen gedaan (zie onder).

Ik leer nu meer en meer mijn unieke Zelf te zijn. Mijn leven is (nog steeds:-) gevuld, maar met dingen waar ik zelf bewust voor kies, waar ik heel blij van word en energie van krijg.

Vanaf januari 2014 tot heden heb ik de volgende (geaccrediteerde) leergangen gevolgd aan de Coaching Academy in Naarden:

  • Leergang Professioneel Coachen
  • Leergang Zelfbewust Coachen
  • Leergang Rouw- en Verliesbegeleiding
  • Team Ontwikkeling
  • Specialisatie Coachen van Loopbaan- en Levensvragen
  • Jungiaanse Fundering
  • Leergang Professioneel en Persoonlijk Vakmanschap (Senior Practitioner Coach)
  • Masterclass Lichaamswerk
  • Werken met tekeningen

Op dit moment werk ik bij de ‘Coaching Academy International’ als opleider.

Totdat die dag komt, zet ik me in, met zin & ziel, voor een wereld waarin ieder mens authentiek zichzelf kan zijn, en waar mensen in liefdevolle verbinding met elkaar leven.

‘The Best is yet to come’

 

 

 

 

Beoordeling OVER MIJ.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *